Szokott Önöknél év végi jutalom lenni? Valamilyen tárgyi ajándék? Céges karácsonyi vacsora? Közös mézeskalács sütés? Szinte minden cég kultúrájában, gyakorlatában szerepel ezek közül akár több is. Egyre inkább valószínű, hogy idén az év végét sem a megszokott tradíciók mentén fogjuk lezárni. Gondolt már rá, hogy mit fog másként csinálni?

Legyen B terv!

Készüljön tudatosan, hogy ne érje meglepetés év végén sem Önt, sem munkavállalóit!

Tovább olvasok

Csökkentse költségeit!

Az év végi jutalom idén is kiadható a bérnél jóval kedvezőbb adózással! Az eszköz most a mi ajándékunk: igényeljen Edenred Ezüst kártyát 0 Ft-ért*!

Tovább olvasok
Munkáltatóként érdeklődik?

Kérjen személyre szabott segítséget!

  A küldés gombra kattintással hozzájárulok, hogy Edenred Magyarország Kft., a megadott személyes adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározottak szerint kapcsolatfelvétel valamint az üzenetemmel kapcsolatos ügyintézés céljából visszavonásáig kezelje és feldolgozza. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható.

  Tervezze be az év végére szánt keretet juttatásként

  Munkavállalóink bizonytalanok. Sokaknak megélhetési juttatásra van szükségük. A megszokott juttatás kiadása, a munkáltatói gondoskodás növeli a biztonságérzetüket.

  Lehet, hogy nem lesz alkalom közös ünneplésre.

  Tárgyi ajándék és karácsonyi vacsora helyett tervezzen széles körben elkölthető juttatást dolgozóinak, hozzájárulva ahhoz, hogy kicsit gondtalanabbul ünnepelhessenek.

  Gondoljon arra is, hogy hogyan fogja kiadni a juttatást távoli munkavégzés esetén!

  Tovább Olvasok Visszahívást kérek

  Ne bízza a véletlenre! Gondoskodjon már most arról, hogy dolgozói kezében legyen az eszköz!

  Igényeljen nekik 0 Ft-ért* Edenred Ezüst kártyát!

  • Így biztosan ki tudja adni a juttatást home-office esetén is.
  • Mindennapi megélhetést támogat vele.
  • Dolgozói biztonságosan, érintéses fizetéssel vagy online vásárolhatnak

  Ne feledje: kártyánkkal kihasználhatja a csekély értékű ajándék adókedvezményét, 35,99% közteherrel, maximum nettó 16.100 Ft/fő értékig.

  *A kártyagyártás díja most 1.000 Ft helyett 0 Ft, 2020. szeptember 22. után megkötött új kártyaszerződés esetén, Edenred Ezüst kártyára. Kizárólag egy egyszeri 1990 Ft-os szállítási díjat kell fizetnie. Az akció a 2020. november 30-ig leadott kártyamegrendelésekre érvényes.

  Visszahívást kérek
  Visszahívást kérek
  Elégedett ügyfelek