A tavalyi év jelentős változást hozott a juttatási rendszerekben. Sok helyen év közben újra kellett tervezni a juttatásokat, akár többször is. A tapasztalat azt mutatja, hogy azok a cégek tudtak viszonylag könnyen reagálni az esetleges átmeneti gazdasági nehézségeikre, ahol a juttatásokat egyszerűen tudták mind időben, mind összetételben átcsoportosítani.

Tervezzen rugalmasan!

Készüljön fel előre több lehetőséggel! Negyedévente mérlegelje, milyen juttatásra van szüksége munkavállalóinak!

Tovább olvasok

Támogasson költséghatékonyan!

Ismerje meg új megoldásunkat: mindennapi megélhetés támogatása, 37,65% adózással!

Tovább olvasok
Munkáltatóként érdeklődik?

Kérjen személyre szabott segítséget!

  A küldés gombra kattintással hozzájárulok, hogy Edenred Magyarország Kft., a megadott személyes adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározottak szerint kapcsolatfelvétel valamint az üzenetemmel kapcsolatos ügyintézés céljából visszavonásáig kezelje és feldolgozza. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható.

  Rutin helyett forgatókönyvekkel készüljön!

  Még mindig bizonytalan, hogyan alakul az évünk, ezért kiemelten fontos, hogy gyorsan tudjunk reagálni a juttatásokkal is.

  Egyre több munkavállalónak változik meg az anyagi helyzete (akár családtagjai révén is). A megszokott „kényelmi” juttatások nem igazán találkoznak a munkavállalói igényekkel. Egy SZÉP kártya Szállás vagy Szabadidő zsebre adott juttatás felhasználása még jó ideig akadályokba fog ütközni.

  Ami biztos: a munkavállalók jelentős részének most jó pár hónapig a legnagyobb segítség egy széles körben elkölthető, mindennapos költésekre használható megoldás.

  Tervezzen rövidebb távra, keressen új megoldásokat és inkább mérlegelje újra a juttatásokat év közben több alkalommal is!

  Tovább Olvasok Visszahívást kérek

  Edenred Családi Kártyák – A munkáltatói gondoskodás új formája

  A munkavállalók életében talán még fontosabb lett családjuk biztonsága, közel 75%-uk rendszeresen támogatja anyagilag családtagjait.

  Segítse őket ebben! Családi Kártyáinkkal ezt költséghatékonyan megteheti.

  • Így biztosan ki tudja adni a juttatást home-office esetén is.
  • Mindennapi megélhetést támogat vele.
  • Dolgozói biztonságosan, érintéses fizetéssel vagy online vásárolhatna.

  Adjon átmenetileg vagy akár rendszeresen mindennapi megélhetést támogató segítséget közvetlenül munkavállalói családtagjainak, növelve ezzel a dolgozói elköteleződést!

  Visszahívást kérek
  Visszahívást kérek
  Elégedett ügyfelek